tisdag 22 juli 2014

Väntan är över!!


Trycket från mina läsare på  bloggen har varit ENORMT! NÄR ska vi få se det nya badrummet? NU - kära läsare - NU!! Här är det. Stylat in i minsta detalj inför torsdagens photo shoot. Självklart ser det inte ut så  här till vardags - vi har till exempel massvis med fula schampoflaskor runt badkaret, uppfällt toalock, diverse dammtussar på  golvet och en hel vagn med fullpackad med kosmetika och badrumsprodukter. Men inte den här veckan som sagt. Toaletten är fin nog at självaste Påven, om han nu skulle känna for att ramla in här.


Den stora art deco-spegeln nosade jag rätt på en regnig vårdag och fick ned priset till £30. Mycket överkomligt. Spegeln ar fasad i kanterna, och har ett beduin-tema infasat i själva spegelglaset. Vi tittar närmare:


Beduin och pyramider i bakgrunden. Och titta på  andra sidan - en palm:


Under spegeln satte vi en enkel glashylla fran IKEA. Här har jag radat upp några av mina vackraste tingestar. En liten sprayflaska med parfymerat glitterpulver, min älsklingsparfym, primer i pastellfärger från Paul and Joe, en liten stapel med glasburkar och en fin rosa puderburk.


Om vi tittar åt höger ser vi själva toaletten, som ar gömd bakom hörnet. Har har jag av någon oförklarlig anledning valt att samla alla gamla leksaker som jag har börjat köpa på mig. På väggen sitter den balettdansande flodhästfamiljen och sjöjungfrufamiljen, samt en tallrik med en katt som ser på pricken ut som Monty.


Närbild på sjöjungfrufamiljen. Jag kopte dessa osedda och blev lite besviken när de anlände eftersom det visade sig att de var nygjorda. Jag har sett dem i original från 60-talet när jag varit i USA, men alltid tyckt att de var for dyra. Dessa var inte heller helt gratis - 800 kronor fran Sivletto. Hursom - de ar otroligt söta oavsett hur gamla de är. Kan ni se att de rosa stjärtarna är i pärlemo?


Close Up: leksaksamlingen! Min favorit är den svarta katten med babyansikte. Vi sprang på den i en antikaffär i Amsterdam. 20 euro kostade den och Peter tyckte jag skulle ställa tillbaka den. Ha!


Där det vanligtvis trängs schampoflaskor står nu mina vackraste produkter och gör sig till. Ärligt talat - vem har glasprodukter nära badkaret liksom? Jag låtsas iaf att jag har det...


Så, det var allt. Vad tycker ni? Jag är allra allra mest nöjd med golvet - jag har längtat hela mitt liv efter ett svart vitt-rutigt golv och äntligen fick jag ett. Vad drömmer du om?

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack Hanna - i April blir allt DITT - for ett tag iaf ;)

   Radera
 2. Helt fantastiskt fint!

  SvaraRadera
 3. Wow, älskar dockan! Jag samlar på gamla dockor från 50-tal eller äldre, vet ej varför men det är något särskilt med dem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dockan ar ny och finns i tre olika modeller. Kolla efter "Woodland Doll" om du ar sugen pa att skaffa en du med :D

   Radera