onsdag 10 december 2014

Vinnarna!

Lördag var årets hittills mest hektiska dag på marknaden och jag sålde cupcakes som om det inte fanns någon morgondag. Tre grader varmt var det under hela dagen, och jag jobbade i min vanliga uniform, dvs klänning och kofta, vilket totalt sög musten ur mig. Vid stängningsdags kom Peter och hämtade mig. Han såg hur förfrusen jag var och sprang och köpte en mugg varm glögg för att värma upp mig med, och bäst som jag står och sippar på glöggen kommer Sharon (som har sitt stånd bakom mitt) springande med andan i halsen, pekar och väser: Björk!! Björk is over there! Och tamigfasen - där är hon - Björk. I en svart täckjacka tillsammans med sin dotter, på vår marknad där alla säljare håller på att packa ihop och besökarna har börjat droppa av. Ingen verkar känna igen henne, och hon går in i en sminkaffär där de som jobbar är alldeles för unga för att fatta vem det är de möter. Surrealistiskt!

Hursomhelst - helgens bravader knockade ut mig totalt, och när jag har kommit hem från jobbet de senaste dagarna har jag bara kollapsat i soffan utan ork för bloggen. men ikväll har det äntligen blivit av och med Montys assistans har jag dragit de tre vinnarna av de små julklapparna. 


Lottningen gick till på hederligaste möjliga sätt. Jag skrev ned namnen på de tävlande som lämnat en kommentar, lade dem i en hatt och sedan fick Monty dra tre namn! 


Och de tre namnen var:


Hanna Marie Fiddeli, Linn the Pink Viking och Marie Palmberg. Om ni skickar mig era adresser i ett mail, så skickar jag era grejer. Vilken av presenterna ni får blir en överaskning, men jag tror att ni blir nöjda. Tack alla som var med och tävlade. Jag planerar fler uttlottningar i vår, eftersom mina förråd svämmar över av saker, och då och då känner jag mig givmild...

3 kommentarer:

  1. Hhsjdfljjjlkjkldsf :D :D :D :D :D :D *lycklig* Drar iväg ett mejl direkt!

    SvaraRadera
  2. YAAAAAAAAAAAAAAAY!!! :D Tack Monty, du är bäst! :D

    SvaraRadera