söndag 15 februari 2015

Teres avslöjar: Nästan allt...


För ett par månader sedan kom den svenska journalisten Nina Broman hem till mig här i London för att intervjua mig. Jag fick prata om mig själv, mina prylar, mitt hem och mina upplevelser i London i nästan tre timmar och Nina stallde intressanta och smarta frågor som fick mig att tänka efter och se mitt liv i ett lite annat ljus. Det var en väldigt annorlunda och bra upplevelse, och jag gick till sängs, hög på...mig själv, typ. Nina tog massor av bilder av vårt hem, bland annat den på mig och Louis här ovanför. Artikeln publicerades förra helgen, tillsammans med två andra internjuer av svenska kvinnor i London, och du kan läsa den genom att klicka här, eller på bilden.

4 kommentarer:

 1. oh vad roligt, skall absolut gå in och läsa! :) Förstår du gick och lade dig hög på dig själv :)

  Vad roligt att höra mitt inlägg inspirerade dig till kommentera mera, jag hoppas det ger resultat för dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gjorde det verkligen. Problemet är att min dator krashade för ett tag sedan, och även om den är fixad nu förlorade jag alla blogglänkar som jag sparat i favoriter, och jag kan inte komma ihåg vad alla bloggar jag har följt heter. Det blir ett långt arbete att hitta dem igen :)

   Radera
 2. Tack, ja jag gillar med de gamla färglagda. Särskilt detta på farfar. Så fint allt var förr. Kläder och inredning framför allt :-)

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt reportage om dig, du är så jäkla bra! :D

  SvaraRadera