onsdag 19 mars 2014

Vintage Car Boot Sale



I helgen var det dags for den andra upplagan av Vintage Car Boot Sale vid South Bank i Centrala London som anordnas av Vintage by Hemingway. Vadret sag ut at bli fint och klanning och kofta var allt som behovdes for att inte frysa. Vi gav oss av tidigt for att vara dar nar marknaden oppnade klockan tio och snappa upp eventuella fynd innan nagon annan hann lagga vantarna pa dem. Redan halv elva borjade det bli fullt inne pa omradet av rockers som dundrade in pa sina motorcyklar, mods med scootrar och saljare med gamla veteranbilar. Bra musik strommade ur hogtalarna fran ett live DJ set och solen sken - London blir inte mycket battre an sa har. Jag hittade inget speciellt att kopa sa vi gick mest runt och bara njot av stamningen och kopte mat och fika fran de fantasifullt inredda street food-bilarna som har blivit sa populara de senaste aren.


Hur snygg ar inte den har omgjorda folkbussen som nu fungerar som hummerrestaurang, komplett med glassiga servitorer och champagne-kyl!


Coola ar bara fornamnet pa dessa snyggingar - yum!!


Annu en folkabuss som far agera ambulerande marknadsstand.


Scooterfantasterna ar ganska manga i England och det fanns massor av snygga Vespor inne pa omradet.


Dubbeldackare ombyggd till Bar. Kanske det mest attraktiva fordonet av alla under dagen..


Den har donnan var en av manga snyggt kladda besokare.


Till och med "Old Bill" hade hittat ned till Themsen med nagra av sina gamla trotjanare.


Tva snygga kompisar.


Ursnagga handgjorda tratavlor med inbyggd belysning fran http://www.argentandsablesigns.co.uk/ Jag ska bestalla en att ha i mitt marknadsstand.


Yours truly med dagens fynd - en gammal mjolburk i emalj.

Tanker du besoka London i host sa rekomenderar jag skarpt att du timar in din resa med nasta Car Boot Sale - den ar ett maste for vintagevanner, och dessutom en chans att uppleva hur vintagescenen ser ut utanfor Sverige. Vill du veta mer om Vintage by Hemmingway kan du kolla den har lanken eller gilla deras facebooksida





2 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg!

    Och vilka härliga vårbilder, nu längtar jag riktigt ordentligt efter att våren kommer hit till Sverige!

    Hit kommer jag att titta in igen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Karolina. Jag kollade in blogg oxa och gilade den skarp - kul att veta vad som pagar i Sverige. Har lagt till di gi mina favoriter nu :) XX

      Radera