onsdag 30 april 2014

Afternoon Tea på BB Bakery


Som du säkert vet finns det en uppsjö av stallen som erbjuder afternoon tea i London. Vi har tidigare bara gatt till något av de stora hotellen, men jag kan tycka att de kanns lite val strama och inte sa avslappnade, sa for ett par veckor sedan bestämde vi oss for att prova afternoon tea pa BB Bakery pa gatan Chandos Place, bara nagra minuters promenad fran Covent Garden. Vi blev inte besvikna!


Skyltfonstren ar smyckade med fantasifulla bakverkskreationer medans sjalva lokalen ar opretantios och stamningen avslappnad. Man sitter vid sma runda bord i vackra, stora plyschklädda fotoljer. Vill du inte ha en hel afternoon tea sa kan du valja pa en mängd olika bakverk fran det vanliga sortimentet.



  

Nu for tiden serverar alla inrättningar med självaktning sina varor pa miss-matchat porslin och BB Bakery ar inte sämre. Priserna ar ungefar samma som om du skulle ga till nagot av hotellen, men jag tyckte att kvaliten pa det vi fick var avsevart battre an det vi provat pa andra stallen. Afternoon tea kostar £26 per person, och vill ni ha champange till harligheten ar priset £33 per person. Vegetariska och glutenfra alternativ finns!


Detta var vad vi fick: Sandwich med mozarella, tomat och balsamreduktion, mini ostpaj, klassisk gurk och creamcheese-smorgas. Macaroner, brownies, mini cupcakes, citronpaj, mjuk kaka med bar och mascarpone och scones med clotted cream och sylt. Farsk fruktjuice ingar och du kan valja bland flera olika theer. Allt var verkligen hur gott som helst och vi stannade i nastan tva timmar. Battre satt att spendera en eftermiddag pa kan jag inte tanka mig.


Jag rekommenderar verkligen ett besök pa BB Bakery - perfekt for hela tjejgänget eller som en mysig eftermiddagsdejt med din partner. Tank pa att man ska ringa i forvag om man vill ha afternoon tea - vi var dar en onsdag och ringde femton minuter innan och det var inga problem att fa ett bord. 

XXX


1 kommentar: