måndag 22 september 2014

Betty-Lou's Bakery - äntligen helt på Svenska!!!

Efter mer än ett halvårs bloggnde har jag äntligen skaffat mig ett svenskt tangentbord. Vissa av de längre posterna jag skrivit har tagit flera timmar i extra tid enbart genom att sitta och klistra in å, ä och ö. Tydligen ska det finnas enklare sätt att fixa det på, men eftersom jag är totalt ointresserad av datorer och dessutom sjuttiotalist skyller jag min brist på datakunskap på dessa två faktorer. Jag hade turen att hitta en annons på Londonsvenskar (ett internetforum för svenskar i - you guessed it - London) från en tjej som  gav bort sitt sprillans nya tangentbord. Jag överöste det med mina finaste juveler för att välkomna det till vårt hem!


Och på tal om juveler måste jag visa er mitt senaste tillskott i min smyckessamling - ett pärlhalsband med bautapäror à la Wilma Flintstone. Jag har länge varit på jakt efter ett sådant och köpte det på en marknad av en kompis för ett par veckor sedan.


Och se här - en mekanisk väckarklocka i klassisk modell. Jag hittade den i en välgörenhetsaffär för endast fyra pund. Fyndens tid är ännu inte förbi!


Til sist vill jag visa er dessa supergulliga gifttags som jag köpte häromdagen. Jag vet inte riktigt när jag kommer få användning av dem + helst av allt vill jag behålla dem själv och inte ge bort dem till folk som inte fullt ut uppskattar gulligheten. Kanske kan jag be Peter att sätta dem på presenter och julklappar avsedda för mig?
9 kommentarer:

 1. Är inte du innehavare av Grosvads datakörkort?! Det är jag. Jag tror det höjde min lön faktiskt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla som drar upp sitt datakörkort i förhandlingen borde inte få löneförhöjning utan snarare en örfil. Just saying.

   Radera
  2. Hahaha - vilket jakla mine du har. Datakorkortet ar forsvunnet sedan manga ar (typ 20???) Men jag minns med stolthet den vuxna kanslan av att bli stolt agare till det. Those were the days...

   Radera
 2. Jag hade hängt gift tagsen i något fint snöre och hängt upp som en (eller två) girlang hemma så att jag alltid kunde njuta av dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra ide - ska se over vart det finns en bit vagg att satta upp snoret pa :)

   Radera
 3. :-) Härligt, vilket jobb att sitta och klipp- och klistra. Skönt att du slipper det.
  Tagsen är jättesöta, tycker Linn här ovan hade en bra idé för dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen. Nu ska jag sikta in mig pa att skriva lite vettigare, langre inlagg an tidigare :)

   Radera
 4. Efter att ha bytt dator ett par gånger på jobbet så har jag lärt mig hur man undviker æ och ø (ser så gräsligt fult ut i en i övrigt svensk text), så om du behöver hjälp med att byta tangentbord nån gång framöver så är det bara att du hör av dig. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna - det ska jag lägga på minnet :)

   Radera