onsdag 24 september 2014

En liten vädjan!

Det kommer fler och fler mail från er, mina läsare, vilket gör mig glad. Jag fick en efterfrågan av en tjej senast idag om att skriva mer om hur det är att flytta till och leva i London. Jag har länge gått och tänkt att jag ska börja på en serie med poster i just detta ämne, men har aldrig riktigt kommit till skott. Efter ett nio års långt förhållande med staden som förändrade mitt liv hyser jag en komplicerad hatkärlek till London och finner det svårt att hitta orden för att skriva på ett rättvist sätt. Mina upplevelser här är så personliga, och kanske svåra att ta till sig och förstå ibland, men efter dagens mail har jag ändå bestämt mig för att ge det ett försök. Förhoppningsvis kommer den första artikeln redan nästa vecka.

Nu undrar jag vad just du tycker! Finns det något specifikt du skulle vilja att jag skrev om när det gäller mina erfarenheter av London? Vill du veta mer om mitt jobb, vilka mina största misstag som nybliven Londonbo var eller vilka kändisar jag har jobbat för (tyvärr -  my lips are sealed)? Eller är det så att du fortfarande undrar hur dags clownerna uppträder på Picadilly Cirkus? Fråga på bara!

Jag ska till sist passa på att helt skamlöst be er att gilla min facebooksida Betty-Lou's Blog, eller ännu hellre gå in och följa Betty-Lou's Bakery på bloglovin'. Heck - varför inte göra både och? Tryck bara på bloglovin'-ikonen här till höger så kommer du dit! Det tar ett par minuter att registrera sig och jag skulle bli väldigt tacksam om du ville ta dig den tiden. Ju fler följare jag har på bloglovin' desto mer "syns" min blogg där. Jag vill ha många läsare och ju mer ni gillar och delar mig desto bättre. Min stora dröm vore att få ge ut en bok baserad på bloggen, och det är ni läsare som kan göra det möjligt. 

Tack på förhand 

XXX


4 kommentarer:

 1. Hej! Smygläser din blogg lite då och då, jättekul att du ska skriva mer om att leva/bo i London. Jag har planer på att flytta till London (eller till England iaf) om några år när jag är färdig med utbildning, så jag vill gärna läsa om små tips och trix att tänka på när man är ny i stan. Hur man undviker de vanligaste misstagen? Hur funkar det med boende? Council tax?
  Och lite mer kak-relaterat: är det bara på lördagar du säljer cupcakes?
  Mvh Anna H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! Jag planerar en post om vanliga misstag som nyblivien Londonbo, men den blir kanske mer rolig än informativ. Om du vill har riktigt bra insider tips tycker jag du ska kolla upp Londonsvenskar (finns både på facebook och som egen websida) där du kan hitta information om allt praktiskt man kan tänkas behöva veta.

   Angående cupcakes så säljer jag för tillfället enbart på lördagar, närmare bestämt 1a och 3e lördagen i månaden. Eftersom jag jobbar heltid på mitt nannyjobb nu har jag inte tid att göra mer marknader än så, tyvärr. Jag tar dock emot beställningar om man vill köpa privat. X

   Radera
 2. Jag minns inte om du har sagt något om det tidigare, men jag är lite nyfiken över hur du gjorde med själva flytten? Du kanske inte tog med dig mycket?

  Ska nämligen flytta till England nästa år (dock ej London), och funderar väldigt över hur jag ska få med mig mitt bohag. Så jag är nyfiken på hur andra har gjort :)

  PS tycker din blogg är kul och intressant, och måste definitivt bli bättre på att kommentera!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Em - kul att höra från dig! Vad spännande att du ska flytta till England. Jag själv kom hit med en resväska som var halvtom. Tanken var bara att stanna i fem månader. Under tiden här har jag tagit med saker från Sverige varje gång jag varit hemma och hälsat på. Nu har jag så mycket grejer att jag kan fylla en stor lastbil.... Lycka till med din flytt - vill gärna veta hur det går och hör av dig om det är något annat du undrar över! X

   Radera